Acqua delle Langhe - Home Fragrance - Parfum Extrait - Huis Parfum - Geurkaarsen

Acqua delle Langhe

Acqua delle Langhe -Parfum Extrait

De geuren van Acqua delle Langhe zijn bij uitstek genderneutraal en herinneren aan de schoonheid van de Piemontese landschappen en de absolute uitmuntendheid van hun producten.
Mensen gebruiken parfum extrait om verschillende redenen:

 • Langdurige geur: Parfum extrait heeft de langste houdbaarheid van alle parfumproducten. Een kleine hoeveelheid kan de hele dag meegaan.
 • Intensiteit: Vanwege de hoge concentratie geuroliën is parfum extrait vaak intenser en krachtiger, wat resulteert in een rijke en diepe geur.
 • Luxe ervaring: Parfum extrait wordt vaak beschouwd als een luxe product vanwege de kwaliteit en de zorgvuldige selectie van ingrediënten.
 • Geurbeleving: Het dragen van parfum extrait kan een persoonlijke geurbeleving creëren en een unieke, onderscheidende geurhandtekening achterlaten.
 • Huidvriendelijk: Parfum extrait bevat doorgaans minder alcohol dan andere parfumsoorten, waardoor het geschikt is voor mensen met een gevoelige huid.

Acaqua delle Langhe Home Fragrance - Parfum Extrait - Huis Parfum - Geurkaarsen

Acqua delle Langhe - Home Fragrances - Huis Parfum

Luxe ingrediënten, verwerkt op ambachtelijke wijze, waarbij langzame, geduldige en absolute en continue aandacht wordt gebruikt.

Klanten gebruiken huisparfum om verschillende redenen:

 • Geurbeleving: Huisparfum kan de sfeer in je huis verbeteren door aangename geuren te verspreiden. Dit kan bijdragen aan een positieve gemoedstoestand en een ontspannen gevoel.
 • Maskeren van ongewenste geuren: Huisparfum kan onaangename geuren, zoals kookluchten of huisdierengeurtjes, tijdelijk verdoezelen.
 • Geheugen en emoties: Geuren kunnen sterke herinneringen en emoties oproepen. Het gebruik van bepaalde huisparfums kan je helpen positieve herinneringen te creëren of te herbeleven.
 • Gastvrijheid: Het gebruik van huisparfum kan bijdragen aan een gastvrije sfeer voor bezoekers, waardoor ze zich welkom en comfortabel voelen.
 • Ontspanning: Sommige geuren, zoals lavendel, worden geassocieerd met ontspanning en kunnen helpen bij stressvermindering en betere nachtrust.

Acqua delle Langhe Home Fragrance - Parfum Extrait - Huis Parfum - Geurkaarsen

Acqua delle Langhe - Geurkaarsen

Magische geuren, perfect voor het creëren van een aangename huiselijke sfeer van licht en parfum. Duur van 45/50 uur.

Klanten gebruiken geurkaarsen om verschillende redenen, waaronder:

 • Sfeer en gezelligheid: Geurkaarsen dragen bij aan de algehele sfeer in een ruimte. De zachte gloed van een kaars en de aangename geur kunnen een warme en gezellige ambiance creëren.
 • Aromatherapie: Geurkaarsen met specifieke essentiële oliën kunnen worden gebruikt voor aromatherapie. Ze kunnen helpen ontspanning, stressvermindering en welzijn te bevorderen, afhankelijk van de gebruikte geuren.
 • Geurverspreiding: Geurkaarsen kunnen ongewenste geuren in huis maskeren, zoals kookluchten of huisdierengeurtjes, en ze vervangen door aangenamere geuren.
 • Decoratie: Geurkaarsen dienen vaak als decoratieve elementen in huis. Ze zijn verkrijgbaar in diverse designs en kunnen bijdragen aan de inrichting van een ruimte.
 • Geschenken: Geurkaarsen zijn vaak populaire cadeaus vanwege hun esthetiek en geurige kwaliteiten. Ze zijn geschikt voor verschillende gelegenheden.


Acqua delle Langhe Home Fragrance - Parfum Extrait - Huisparfum - Geurkaarsen

Acqua delle Langhe komt voort uit de buitengewone en verleidelijke provincie, Piemonte, dat sinds 2014 op de Werelderfgoedlijst van Unesco staat en exporteur is van onmiskenbare wijn excellentie over de hele wereld.

Vanaf hier, vanuit de geurige wijngaarden, zoute bodems en ongelooflijke natuurlijke oase van de provincie Piemonte is het pad begonnen van Alberto Avetta. De maker van alle productlijnen van Acqua delle Langhe. Vanuit zijn passie voor parfums is hij deze prachtige en authentieke productlijnen gestart.

Met vastberadenheid en een beetje durf richtte hij in 2012 het bedrijf op en registreerde hij het merk Acqua delle Langhe, waarmee hij de eerste drie persoonlijke geuren creëerde: Cannubi, Villero, Arborina.

De keuze van de term Water vertegenwoordigt een uitdaging waarbij de eenvoud van het woord de geuren benadrukt. Water, een essentieel en oerelement, een bron van leven, bedekte ooit de Langhe volledig.
Acqua delle Langhe Home Fragrance - Parfum Extrait - Huis Parfum - Geurkaarsen

Het was zeewater

De zee, die mineralen en kostbare sporenelementen vrijgeeft die onmiskenbaar zijn voor de aarde, heeft haar vruchtbaarheid en rijkdom gegeven. Zij heeft ervoor gezorgd dat de aarde in Piemonte de oorsprong is van de verfijnde geuren en wijnen die typerend zijn voor deze streek, één van de mooiste streken ter wereld.

Alleen al de zee, die mineralen en kostbare sporenelementen vrijgeeft, onmisbaar voor de aarde, heeft haar vruchtbaarheid en rijkdom gegeven, waardoor ze die bijzondere zachte, heldere, glanzende tint heeft gekregen die typerend is voor het zand van de mooiste stranden ter wereld.

Terug naar blog