Over Acqua delle Langhe

Acqua delle Langhe komt voort uit de buitengewone en verleidelijke provincie, Piemonte, dat sinds 2014 op de Werelderfgoedlijst van Unesco staat en exporteur is van onmiskenbare wijnexcellentie over de hele wereld.

Acqua delle Langhe Wijngaarden Piemonte Parfum Ambient Fragrances Geurstokjes

Vanaf hier, vanuit de geurige wijngaarden, zoute bodems en ongelooflijke natuurlijke oase van de provincie Piemonte is het pad begonnen van Alberto Avetta. De maker van alle productlijnen van Acqua delle Langhe. Vanuit zijn passie voor parfums is hij deze prachtige en authentieke productlijnen gestart.

Alberto Avetta

Met vastberadenheid en een beetje durf richtte hij in 2012 het bedrijf op en registreerde hij het merk Acqua delle Langhe, waarmee hij de eerste drie persoonlijke geuren creëerde: Cannubi, Villero, Arborina, .

De keuze van de term Water vertegenwoordigt een uitdaging waarbij de eenvoud van het woord de geuren benadrukt. Water, een essentieel en oerelement, een bron van leven, bedekte ooit de Langhe volledig.

Het was zeewater
De zee, die mineralen en kostbare sporenelementen vrijgeeft die onmiskenbaar zijn voor de aarde, heeft haar vruchtbaarheid en rijkdom gegeven. Zij heeft ervoor gezorgd dat de aarde in Piemonte de oorsprong is van de verfijnde geuren en wijnen die typerend zijn voor deze streek, één van de mooiste streken ter wereld.

Alleen al de zee, die mineralen en kostbare sporenelementen vrijgeeft, onmisbaar voor de aarde, heeft haar vruchtbaarheid en rijkdom gegeven, waardoor ze die bijzondere zachte, heldere, glanzende tint heeft gekregen die typerend is voor het zand van de mooiste stranden ter wereld.